Τα έντομα έχουν υψηλή διατροφική αξία, καθώς παραμένουν πλούσια σε πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Ο ΟΗΕ υπολόγισε μάλιστα πως μέχρι το 2050 θα τρεφόμαστε κανονικά με την πολυπληθέστερη ομοταξία του ζωικού βασιλείου, απολαμβάνοντας κονσομέ από κάμπιες και finger food με σκαθάρια! Οι μεγαλύτεροι σεφ ετοιμάζουν ήδη νέες και λαχταριστές συνταγές, όπως ακρίδες με κάρι, κεφτέδες από σκουλήκια και άλλα τέτοια υπέροχα, την ίδια ώρα που διάφορες εταιρίες πουλούν εδώ και καιρό στη Δύση τα πεντανόστιμα έντομά τους.
Κι όμως, υπάρχουν ειδικά μαραφέτια για να τρως… έντομα!
Έτσι κάνεις το σωστό τσιμπούσι με σκορπιούς και σκουλήκια
