Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο αποφάσισε μια γυναίκα να ανακοινώσει στον σύζυγό της ότι θα γίνει μπαμπάς σε λίγους μήνες. Ζήτησε τη βοήθεια από το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξίδευαν από το Λας Βέγκας προς Φιλαδέλφεια και του ανακοίνωσαν στον αέρα ότι θα γίνει μπαμπάς.

Ο Eric Sadiwnyk έκανε το ταξίδι της επιστροφής για το σπίτι του μετά από διακοπές με τη σύζυγό του Lisa. Αλλά κατά τη διάρκεια της πτήσης είχε κανονιστεί να ενημερωθεί από τον πιλότο του αεροπλάνου ότι θα γίνει μπαμπάς. Χειροκροτήματα από τους επιβάτες, δάκρυα χαράς και ένας έκπληκτος και σοκαρισμένος μπαμπάς ήταν το αποτέλεσμα. Το βίντεο από τη στιγμή της ανακοίνωσης στον ανυποψίαστο μελλοντικό μπαμπά ανέβασε η Lisa στο Facebook η οποία οργανώνοντας την έκπληξη άφησε ένα σημείωμα στο προσωπικό της American Airlines, της πτήσης από το Λας Βέγκας στη Φιλαδέλφεια στο οποίο ζητούσε να της κάνουν αυτή τη χάρη.

Μιλώντας από το μικρόφωνο, ο πιλότος λέει στους επιβάτες να στρέψουν την προσοχή τους στη θέση 29Ε όπου καθόταν ο Eric. Η σύζυγός του Lisa είχε ετοιμάσει την κάμερα ώστε να καταγράψει την αντίδραση του Eric όταν θα του έκανε ο πιλότος την ανακοίνωση. Ο πιλότος ακούγεται να λέει: «Θα θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο στους τυχερούς νικητές που κέρδισαν εδώ στο Λας Βέγκας».

Ο Eric κοιτά παραξενεμένος τη σύζυγό του καθώς ο πιλότος αναφέρει το όνομά του και εκείνη δεν μπορεί να κρατήσει τα γέλια της. Ο πιλότος στη συνέχεια αναφέρει: «Λοιπόν Eric, παρόλο που δεν έγινες πλούσιος εδώ στο Λας Βέγκας, έχεις πιάσει το τζακ ποτ. Συγχαρητήρια, είσαι έτοιμος να γίνεις μπαμπάς».

Επιβάτες και πλήρωμα ξεσπούν σε χειροκροτήματα και φυσικά ο ανυποψίαστος μελλοντικός μπαμπάς μένει έκπληκτος και δακρύζει από συγκίνηση.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της ανακοίνωσης και την αντίδραση του άνδρα…