Το ομόφυλο ζευγάρι Άγγλων επιχειρηματιών Tony and Barrie Drewitt-Barlow, φιγούραρε στα πρωτοσέλιδα όταν πήρε την απόφαση να αποκτήσει  παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.Τα σχόλια δεν ήταν και τόσο θετικά. Ωστόσο οι δύο άντρες δεν πτοήθηκαν και απέκτησαν άλλο ένα παιδί μετά από τέσσερα χρόνια.

Μία δεκαετία μετά από αυτά τα γεγονότα η βραβευμένη σκηνοθέτης  Daisy Asquith αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ μαζί με την οικογένεια.

Στο ντοκιμαντέρ καταγράφεται τη προσπάθεια του ομόφυλου ζευγαριού να αποκτήσουν παιδί.  Δείχνει την αναζήτηση ωαρίου μέσω λίστας διαδικτύου ώστε να βρεθεί η κατάλληλη παρένθετη μητέρα.

Επίσης παρουσιάζει την άποψη και των παιδιών του ζευγαριού για το πως αισθάνονται που λένε μπαμπά και μπαμπά και όχι μαμά και μπαμπά.

Με αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται μια άλλη πλευρά αυτής της ιστορίας από αυτή που ήθελαν να παρουσιάσουν τότε τα πρωτοσέλιδα. Ζωγραφίζεται ένα διακριτικό πορτρέτο μίας μοναδικής οικογένειας, και δείχνει πως η θέληση των δύο αντρών να αποκτήσουν παιδιά ξεπερνάει όλα τα άλλα εμπόδια.