Ένας σεφ, bodybuilder και σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσθεσε εννέα ρεκόρ Γκίνες… στη συλλογή του κόβοντας λαχανικά με ταχύτητα αστραπής, μερικά από αυτά με δεμένα μάτια.

Ο 33χρονος Καναδός Wallace Wong γνωστός και ως Six Pack Chef στο TikTok, ανέβασε τον συνολικό αριθμό των τίτλων του στο Guinness World Records στα 11, κατακτώντας μια σειρά από ρεκόρ.

Οι νέοι τίτλοι του Wong είναι οι περισσότερες ντομάτες κομμένες σε ένα λεπτό, οι περισσότερες ντομάτες κομμένες σε ένα λεπτό με δεμένα μάτια, οι περισσότερες φέτες σέλινου κομμένες σε 30 δευτερόλεπτα, οι περισσότερες φέτες σέλινου κομμένες σε φέτες με δεμένα μάτια σε 30 δευτερόλεπτα, ο ταχύτερος χρόνος για να κόψει κανείς μια πιπεριά σε φέτες, ο ταχύτερος χρόνος για να κόψει κανείς πιπεριά με δεμένα μάτια, οι περισσότερες φέτες σκόρδου κομμένες σε φέτες σε 30 δευτερόλεπτα, οι περισσότερες φέτες σκόρδου κομμένες σε φέτες με δεμένα μάτια σε 30 δευτερόλεπτα και τα περισσότερα τσίλι ψιλοκομμένα σε 30 δευτερόλεπτα.

Ο Wong είπε ότι εξεπλάγη όταν ανακάλυψε ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ταχύτητα κοπής του αυξήθηκε πράγματι ενώ είχε δεμένα τα μάτια.

«Αφαιρώ μια αίσθηση και όλα αυξάνονται», είπε στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Κατέληξε να συνδυάζει όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά του σε ένα γεύμα που ονόμασε το «παγκόσμιο ρεκόρ – πιάτο με νουντλς λαχανικών».