Τα τελευταία χρόνια η φωτογράφηση των νιόπαντρων ζευγαριών έχει περάσει σε ένα άλλο επίπεδο με τις υπερβολές να μην λείπουν.

Μια τέτοια υπερβολή προκάλεσε και τις αντιδράσεις των χρηστών των κοινωνικών δικτύων όταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι θέλησε να φωτογραφηθεί να δειπνεί κυριολεκτικά στον αέρα.

Το ζευγάρι φαίνεται να συμμετέχει σε μια σκηνοθετημένη φωτογράφηση πάνω μια ορεινή κοιλάδα με τον άντρα να κρατάει το σύρμα για ισορροπία, ενώ η γυναίκα κρατά το τραπέζι σταθερό με τεντωμένα χέρια.

Η προέλευση του βίντεο παραμένει άγνωστη, αλλά μια γυναικεία φωνή στο παρασκήνιο, που υποτίθεται ότι δίνει οδηγίες ή ενθάρρυνση, μιλάει στα ρωσικά. Ένας χρήστης στο X μοιράστηκε αυτό το βίντεο χωρίς ημερομηνία στις 7 Ιουλίου και μέχρι στιγμής το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,9 εκατομμύρια προβολές. Το βίντεο είχε απλώς ως λεζάντα το εξής: Ποια είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό όταν το βλέπεις αυτό;

Στα σχόλια, πολλοί άνθρωποι τόνισαν την απουσία μέτρων ασφαλείας για το ζευγάρι που κάθεται στο τραπέζι κρεμασμένο στον αέρα αλλά και το πόσο περιττή είναι μια τέτοια φωτογράφηση.

Ένα ακόμη πιο καυστικό σχόλιο ήταν το εξής: «Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει, αλλά ο θάνατος είναι νωρίτερα από όσο νομίζετε».