Είναι κάποια στέκια που δεν προσπαθούν καθόλου να σας κερδίσουν. Κι όχι από υπεροψία, αλλά απλώς γιατί η οικειότητα που εκπέμπουν σας κάνει να τα θεωρήσετε κομμάτι του εαυτού σας, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε σε αυτά. Ένα τέτοιο spot είναι και το Barρακί.

Θα το ανακαλύψετε σε μια open air αυλή νησιωτικής αισθητικής, γεμάτη με λευκά τραπεζάκια και stands, πίσω ακριβώς από τα Νεώρια –και με θέα σε αυτά– και θα γίνει το αγαπημένο σας meeting point –όπως και πολλών άλλων άλλωστε– στα πανέμορφα Χανιά.

Δεν χρειάζεται να έχετε παρέα για να έρθετε στο Barρακί. Ακόμη κι αν έρθετε μόνοι σας εδώ, σίγουρα θα κάνετε πολλούς φίλους, αρκεί να καθίσετε στο μπαρ. Η φιλική ατμόσφαιρά του θα σας εντάξει στο κλίμα και έτσι θα γίνετε ένα με όλους τους υπόλοιπους θαμώνες του.

Θα διασκεδάσετε με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες των δεκαετιών 1980 και 1990, που θα σας κάνουν να νοσταλγήσετε εκείνα τα χρόνια, θα δοκιμάσετε γευστικούς μεζέδες της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και θα απολαύσετε σίγουρα περισσότερα από ένα καραφάκι αρωματικό ρακόμελο!

Η ώρα εδώ περνάει ευχάριστα, γνωρίζοντας αυθεντικούς ανθρώπους που προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα. Γιατί το Barρακί έχει κάτι μαγικό, ένα ανεξήγητο στοιχείο που λειτουργεί σαν “σειρήνα” και θα σας οδηγεί καθημερινά στην πανέμορφη αυλή του.



Tip:
Το Barρακί είναι το πρώτο μαγαζί στα Χανιά που συνδύασε το φαγητό με τη διασκέδαση. Έτσι κατάφερε να πρωτοτυπήσει και να εδραιωθεί με διαφορά.

Info

Καθημερινά: από τις 20.00

Από 10 ευρώ/άτομο (με ποτό)

Παλιό Λιμάνι, Χανιά