Η ιστορία του Kalita ξεκινάει πριν έξι χρόνια στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου, συγκεκριμένα στην sophisticated οδό Καλογερά. Το συναντάμε στα ολόλευκά του βουτηγμένο στον καταπράσινο κήπο δίπλα από το ανανεωμένο Fresh Hotel, και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως αποτελεί έναν από τους ομορφότερους κήπους του νησιού. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Το όνομά του προέρχεται από την μυκονιάτικη ντοπιολαλιά και σημαίνει «ποιότητα ανθρώπων», κάτι που εδώ βρίσκει άμεση εφαρμογή στους ανθρώπους που συνθέτουν την ομάδα του. Αναπαυτικοί καναπέδες, φιλόξενα τραπέζια υπό τη σκέπη των τεράστιων δέντρων καταμεσής της Χώρας, αλλά και ένας πιο prive ημίκλειστος χώρος με ελάχιστα τραπέζια και ανοιχτά παράθυρα να βλέπουν στην αυλή, καλούν τους επισκέπτες που έχουν απαιτήσεις από τις γαστρονομικές τους εμπειρίες για ένα δείπνο πολλών αστέρων.
Ένα από τα (σταθερά) καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου σε μια παραμυθένια αυλή
Ο Βάιος Ντούτσιας συμπεριλαμβάνεται στους chef νέας γενιάς που πρέπει να ξέρεις
