Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα πριν ένα χρόνο και κάτι, αποφάσισαν να υλοποιήσουν κάτι που σκεφτόντουσαν καιρό. Να εντάξουν στο μενού τους ένα γνήσιο κυκλαδίτικο πρωινό. Να στηρίξουν την κυκλαδίτικη γαστρονομία, μυώντας τους πελάτες τους σε αυτήν από νωρίς το πρωί –κι όχι μόνο. Και πολύ καλά έκαναν! Γράφει η Νάντια Μασσαχού Φωτογραφία: Θέμης Ιακωβάκης Οι πληροφορίες μου θέλουν τον υπέρμαχο της γευστικής κουλτούρας των Κυκλάδων Δημήτρη Ρουσουνέλο να «βάζει το χεράκι του», τον αυθεντικό στη μαγειρική του Γιάννη Γαβαλά να βάζει μπρος σε φούρνους και τηγάνια και μέσα σε λίγο καιρό η σκέψη έγινε πραγματικότητα. Κι όχι μόνο αυτό, υλοποιήθηκε και άψογα, γοητεύοντας όποιον δοκίμαζε (πέρυσι άλλωστε είχαμε διακρίνει το πρωινό του ως το καλύτερο κυκλαδίτικο).
Central, όπως λέμε top κυκλαδίτικη στάση λίγο έξω από τη Χώρα της Μυκόνου
Το μυκονιάτικο στέκι τιμά την γαστρονομία των Κυκλάδων, σερβίρει τα νοστιμότερα αβγά και ξέρει από καλό καφέ
