Η αγαπημένη μας πόλη μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο. Αυτήν την φορά την επιλέγουμε για φαγητό και πιο συγκεκριμένα για εκλεκτή ψαροφαγία. Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη Δύο επιτυχημένες και πολύ φημισμένες ταβέρνες (αφορμή μάλιστα και για να επισκεφτεί κάποιος το Ναύπλιο), μάς ανοίγουν τον κατάλογό τους και μας σερβίρουν τις πιο γευστικές δημιουργίες τους με βάση το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Και όλα αυτά με φόντο τα νερά του Αργολικού κόλπου και τα πολυφωτογραφημένα αξιοθέατα Μπούρτζι και Παλαμήδι. Πώς μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια εμπειρία;
Ο Ρούλης