Είναι ένα ταξίδι ζωής που αξίζει κανείς να κάνει, αν θέλει να ζήσει πραγματικά μια διαφορετική εμπειρία και να έρθει σε επαφή με έναν διαφορετικό πολιτισμό και με τους πιο φιλόξενους και χαμογελαστούς ανθρώπους.

Ο λόγος για το Νεπάλ, που συνδυάζει τον πολιτισμό και την ιδιαίτερη με την περιπέτεια στη φύση. Εξάλλου, είναι η χώρα των κορυφών και των εμβληματικών Ιμαλαΐων. Το Νεπάλ αποτέλεσε και το σταυροδρόμι μεταξύ των 2 μεγάλων θρησκειών της ανατολής, του Ινδουισμού και του Βουδισμού και εδώ θα δείτε τα στοιχεία αυτά.

Εξάλλου, τα αγάλματα και οι ναοί των θεών είναι παντού και ειδικά στην πρωτεύουσά του το Κατμαντού. Η υπέροχη πλατεία Durbar με τους πλανόδιους πωλητές, τα καλάθια με τα ντόπια προϊόντα και τις τοπικές λιχουδιές, θα σας συνεπάρουν.

Στο Νεπάλ βρίσκονται, επίσης, και 8 από τα ψηλότερα βουνά του κόσμου, ανάμεσά τους το Έβερεστ. Εδώ θα βρείτε και μία από τις πιο θεαματικές διαδρομές του κόσμου, την πύλη για το Έβερεστ, το Manaslu και την οροσειρά Annapurna. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί δημοφιλή προορισμό των ορειβατών, αλλά και όσων αγαπούν την πεζοπορία, αφού εδώ θα ζήσουν συναρπαστικές εμπειρίες.

Νεπάλ
Νεπάλ
Νεπάλ
Νεπάλ