Με κόσμο έχει γεμίσει η Αιδηψός. Σύμφωνα με τους ντόπιους πόλο έλξης αποτελούν τα πανηγύρια και οι πληρότητες βρίσκονται σε ύψη ειδικά τον Αύγουστο.

Ο Θοδωρής Ρουμελιώτης, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αιδηψού, και η Χριστίνα Χαλαβρετζάκη, πρόεδρος και συν διοργανώτρια ομάδας μπάσκετ Σύλλας, μίλησαν στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» για τα πανηγύρια στην Αιδηψό.

«Τα πανηγύρια υπάρχουν σε όλα τα χωριά. Εμείς θα το κάνουμε στις 17 του μήνα και περιμένουμε και πολύ κόσμο. Έρχεται πολύς κόσμος νέο που επισκέπτεται την Αιδηψό. Έχουμε και τον ιαματικό τουρισμό» τόνισε ο Θοδωρής Ρουμελιώτης.

Η Χριστίνα Χαλαβρετζάκη από την πλευρά της εξήγησε πως διοργανώνουν μεγάλα πανηγύρια με μεγάλα ονόματα για την ενίσχυση του συλλόγου και της περιοχής.

«Φέτος έχουμε Μάκη Δημάκη, Νάσια Κονιτοπούλου και Πέτρος Ζηλεμένος. Πέρσι είχαμε 2.500 άτομα και το κάναμε δίπλα στην παραλία» δήλωσε.

Σε σχέση με τον τουρισμό στην περιοχή, ο κ. Ρουμελιώτης είπε πως είναι ένα αρκετά καλό καλοκαίρι.

«Οι πληρότητες τώρα τον Αύγουστο είναι σε μεγάλα επίπεδα. Υπάρχουν λίγα δωμάτια ακόμα που πιστεύω θα κλείσουν μέχρι τέλος του μήνα. Φέτος είναι και το πρόγραμμά του κοινωνικού τουρισμού που βοηθάει πολύ. Πιστεύω πως και Σεπτέμβριος θα πάει καλά».