«Θέλω να μιλάω για την ισότητα, την αποδοχή και τη δικαιοσύνη» λέει ο TikToker Κρις Τσαν, ερωτηθείς για τα θέματα που προσπαθεί να αναδείξει μέσα από τα βίντεό του.

Όπως λέει στο Newsbeast, αντλεί την έμπνευσή του από την επικαιρότητα και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε είναι να είναι συνεχώς δημιουργικός.

Ποιο είναι το αγαπημένο του βίντεο και ποιον άλλον δημιουργό περιεχομένου θαυμάζει;

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κρις Τσαν:

Από πού αντλείς την έμπνευσή σου για το περιεχόμενο που δημιουργείς στο TikTok;

«Η έμπνευση μου έρχεται από την καθημερινή ζωή μου. Βλέπω τα πάντα γύρω μου και προσπαθώ να τα μετατρέψω σε κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον για το κοινό μου. Μου αρέσει να παίρνω τα μικρά καθημερινά πράγματα και να τα κάνω μεγάλα και αστεία στο TikTok».

Πώς πιστεύεις ότι η ελληνική κουλτούρα επηρεάζει το στυλ και το περιεχόμενό σου;

«Δεν επηρεάζομαι τόσο από την ελληνική κουλτούρα γενικά, αλλά από τα δεδομένα που είναι viral στην ελληνική επικαιρότητα. Το στυλ μου και τα βίντεό μου ποικίλουν, ανάλογα με το τι είναι επίκαιρο και ενδιαφέρον κάθε φορά. Προσπαθώ να συνδυάζω τα πάντα και να δημιουργώ κάτι που να αρέσει στο κοινό μου».

Υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα ή κοινωνικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν να αναδείξεις μέσω των βίντεό σου;

«Ναι, με ενδιαφέρει να αναδείξω θέματα που αφορούν τη νεολαία και την κοινωνία μας. Θέλω να μιλήσω για την ισότητα, την αποδοχή και τη δικαιοσύνη, με τρόπο που να είναι προσβάσιμος και κατανοητός για όλους».

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισες ως δημιουργός περιεχομένου και πώς την ξεπέρασες;

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να διαχειριστώ την πίεση να είμαι συνεχώς δημιουργικός. Υπήρξαν στιγμές που αισθανόμουν εξαντλημένος, αλλά τότε θυμάμαι γιατί ξεκίνησα και πώς η αγάπη του κοινού μου με στηρίζει. Επίσης, παίρνω χρόνο για να χαλαρώσω και να φορτίσω τις μπαταρίες μου».

Πώς διαχειρίζεσαι την πίεση και την προσδοκία των ακολούθων σου να παράγεις συνεχώς νέο περιεχόμενο;

«Προσπαθώ να κρατάω ένα σταθερό ρυθμό, αλλά και να δίνω προτεραιότητα στην ποιότητα. Οι ακόλουθοί μου καταλαβαίνουν ότι χρειάζομαι χρόνο για να δημιουργήσω κάτι καλό και το εκτιμούν».

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που έχεις λάβει για την καριέρα σου στα social media;

«Να είμαι ο εαυτός μου. Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί για να συνδεθείς με το κοινό σου. Επίσης, να μην φοβάμαι να πειραματιστώ και να εξελίσσομαι συνεχώς».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου βίντεο από αυτά που έχεις δημιουργήσει και γιατί;

«Το αγαπημένο μου βίντεο είναι αυτό που έκανα με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και τον Χρήστο Ραφτά για το πώς ήταν το Πάσχα παλιά και πώς είναι τώρα. Ήταν τιμή μου και πολύ διασκεδαστικό να δουλέψω μαζί τους και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν κάτι που αγάπησε το κοινό».

Υπάρχει κάποιος άλλος δημιουργός που σε έχει επηρεάσει ή θαυμάζεις;

«Θαυμάζω πολύ τον Χρήστο Ραφτά. Έχει ένα μοναδικό στυλ και το περιεχόμενό του είναι πάντα φρέσκο και δημιουργικό. Με εμπνέει να συνεχίσω να δίνω το καλύτερό μου».

@christsan99

Η πιο random και αποτυχημένη επίκληση στο συναίσθημα ever 😭💀 #comedy #funny #fyp #foryou #christsan #zinakoutselini

♬ original sound – Chris Tsan

Πώς διαχειρίζεσαι τα αρνητικά σχόλια και την κριτική που μπορεί να δέχεσαι online;

«Τα αρνητικά σχόλια είναι μέρος της δουλειάς. Προσπαθώ να κρατάω τα χρήσιμα σχόλια και να αγνοώ τα κακόβουλα. Στο τέλος της ημέρας, η υποστήριξη των ακόλουθών μου είναι αυτό που μετράει».