Η άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια νέα κατάσταση στον επιχειρηματικό χώρο, με πολλούς ιδιοκτήτες μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων να ψάχνουν τρόπους να αποκτήσουν ένα e-shopεύκολα, οικονομικά και γρήγορα.

Η γρήγορη και οικονομική κατασκευή e-shop είναι μάλλον η ιδανική λύση για εσάς που έχετε κάποια μικρή ή μικρομεσαία επιχείρηση και θέλετε να επεκταθείτε στο e-commerce.

Και αυτό ακριβώς σας προσφέρει το InstaWooShop.

Τι είναι, όμως, το InstaWooShop;

Το InstaWooShop είναι μια συνδρομητική πλατφόρμα που έχει κάνει εδώ και περίπου έναν χρόνο δυναμικά την εμφάνισή της.

Βασικός σκοπός του είναι η κάλυψη των αναγκών των νέων (κυρίως) επιχειρηματιών, οι οποίοι δεν μπορούν να επενδύσουν κάποιο μεγάλο ποσό για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, με αποτέλεσμα να έχουν τεράστιο μειονέκτημα έναντι μεγαλύτερων επιχειρήσεων.

Και αυτό το μειονέκτημα ακριβώς έρχεται να αντισταθμίσει το InstaWooShop, το οποίο σας προσφέρει τη δυνατότητα να στήσετε το δικό σας e-shop, για ένα γρήγορο, εύκολο και σίγουρο ξεκίνημα στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι προσφέρει το InstaWooShop!

Γρήγορη κατασκευή e-shop

Είμαστε σίγουροι πως στο μυαλό σας η κατασκευή e-shop αποτελεί μια διαδικασία χρονοβόρα, προκειμένου να στηθούν όλα όπως πρέπει. Και, φυσικά, αυτό δεν είναι μόνο στο μυαλό σας.

Πράγματι, το στήσιμο ενός ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτεί συνήθως ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν αυτό βγει στον διαδικτυακό «αέρα», καθώς υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που πρέπει πρώτα να ρυθμιστούν.

Αυτό, όμως, αλλάζει με το InstaWooShop, με την ταχύτητα κατασκευής να αποτελεί το σημαντικότερο πλεονέκτημά του.

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι μπορείτε να έχετε το e-shop σας έτοιμο μέσα σε μόλις 1 εργάσιμη ημέρα;

Ε, λοιπόν, με το InstaWooShop μπορείτε να αρχίσετε να πουλάτε από αύριο κιόλας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχεδιαστικό πρότυπο που σας αρέσει και οι παραγγελίες θα αρχίσουν να έρχονται και να εκτελούνται άμεσα.

Οικονομική κατασκευή e-shop

Και όλα αυτά με ένα εξαιρετικά χαμηλό αρχικό κόστος επένδυσης, καθώς η αγορά του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσω InstaWooShop ξεκινά μόλις από τα 690 ευρώ!

Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας, εάν μέσα σε 14 ημέρες αποφασίσετε να ακυρώσετε την αγορά σας.

Κατασκευή σε WordPress – WooCommerce 

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του InstaWooShop είναι ότι τα έτοιμα e-shops που προσφέρει είναι χτισμένα πάνω στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα CMS στον κόσμο, το WordPress – WooCommerce.

Το WordPress, ως πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα (open-source), ενημερώνεται συνεχώς με διορθώσεις σφαλμάτων, νέα πρόσθετα (plug-ins) κ.λπ. από μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Συνεχής τεχνική υποστήριξη 

Πρέπει, ακόμα, να γνωρίζετε πως το InstaWooShop δε σταματά τη συνεργασία του μαζί σας μόλις σας παραδώσει το e-shop της επιθυμίας σας. 

Κι αυτό γιατί σας απαλλάσσει μια και καλή από το άγχος της συντήρησης, της διόρθωσης τυχόν προβλημάτων και του υπέρογκου έξτρα κόστους της υποστήριξης από τρίτους.

Φροντίζει για τον τακτικό τεχνικό έλεγχο, τη συντήρηση και την άμεση τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, προκειμένου να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Και εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πληρώσετε απλά μια μικρή ετήσια συνδρομή για τον χρόνο που απαιτήθηκε για την υποστήριξή σας.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Εννοείται, φυσικά, ότι το καινούργιο σας e-shop θα είναι πλήρως ασφαλές, αξιόπιστο και λειτουργικό από την πρώτη στιγμή, θα “τρέχει” σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ θα διακρίνεται και από υψηλή αισθητική, καθώς όλα τα ξεχωριστά σχεδιαστικά που θα δείτε είναι φτιαγμένα από επαγγελματίες Web Designers.

Μάλιστα, υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα αγοράς ορισμένων πολύ χρήσιμων plug-ins, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά και να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του διαδικτυακού σας καταστήματος, ώστε να… μη σας “πιάνει” κανείς!

E-shops για κάθε επιχείρηση

Μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο e-shop, ανάλογα με τον κλάδο και το ύφος της επιχείρησής σας, καθώς το InstaWooShop σας προσφέρει Instashops σε δημοφιλείς κατηγορίες και κλάδους όπως:

  • Καλλυντικά
  • Κοσμήματα
  • Χειροποίητα προϊόντα
  • Ρούχα – μόδα
  • Τρόφιμα

Εάν, λοιπόν, επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα e-shop οικονομικά και γρήγορα, διαλέξτε το σχεδιαστικό που σας αρέσει και ξεκινήστε να πουλάτε άμεσα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Instashops επισκεφτείτε την instawooshop.gr ή τα Social Media του InstaWooShop:

Facebook InstaWooShop

Instagram InstaWooShop

Email επικοινωνίας: [email protected]