Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι βρισκόμαστε σε άκρως εορταστικό μουντ. Πέρα από τη γενική εορταστική διάθεση που επικρατεί, οι συγκεκριμένες μέρες χαρακτηρίζονται και από μία αναταραχή, καθώς τρέχουμε να προλάβουμε ώστε να είναι τα πάντα στην εντέλεια για τις ημέρες των γιορτών.

Ετοιμάζουμε τα γλυκά και προμηθευόμαστε όλα όσα θα χρειαστούμε για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε και σχεδιάζουμε τις διακοπές μας. Υπάρχει όμως και μία Χριστουγεννιάτικη υποχρέωση που προκαλεί λίγο περισσότερο πονοκέφαλο απ΄ότι θα έπρεπε. Αναφερόμαστε φυσικά στα δώρα των γιορτών!

Και επειδή η επιλογή των δώρων θα έπρεπε να είναι μια ευχάριστη περίσταση, έχουμε τη λύση για το ιδανικό δώρο που θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη του. Ο λόγος για το Watch GT3 ένα ευέλικτο αξεσουάρ που σε κρατάει σε φόρμα ενώ παράλληλα αναδεικνύει και το προσωπικό στιλ.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ανδρικό (46 mm) και γυναικείο (42 mm), το νέο HUAWEI Watch GT 3 δεν είναι «έξυπνο» μόνο τεχνολογικά αλλά και εμφανισιακά, αφού διαθέτει πλούσια γκάμα προσόψεων (πάνω από 10.000) με χιλιάδες χρώματα και θέματα, ενώ ποικίλα είναι και τα λουράκια του, έτσι ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα τη διάθεση, το ντύσιμο ή την περίσταση .

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πώς θέλει να μοιάζει το HUAWEI Watch GT 3 του. Πιο κομψό για τις ημέρες των γιορτών και ειδικές περιστάσεις ή πιο σπορ για την προπόνηση, πιο casual για τον καθημερινό καφέ ή πιο επαγγελματικό για το γραφείο. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και το HUAWEI Watch GT 3 μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τους. Για τις ημέρες των εορτών δίνεται δώρο και ένα επιπλέον λουράκι.

Με το που βγει από τη συσκευασία και φορεθεί στο χέρι, το HUAWEI Watch GT 3 παύει να είναι ένα απλό δώρο και μετατρέπεται σε κομμάτι της αισθητικής και της προσωπικότητάς του χρήστη του.

Πέρα από ένα κομψό αξεσουάρ το HUAWEI Watch GT 3 είναι πρωτίστως ένα χρήσιμο εργαλείο παρακολούθησης και διαχείρισης της φυσικής κατάστασης.

Τις ημέρες των γιορτών όλοι μας το ρίχνουμε λίγο έξω και τρώμε παραπάνω. Μελομακάρονα, γαλοπούλα, κουραμπιέδες… οι πειρασμοί είναι πολλοί. Με το HUAWEI Watch GT 3 θα έχετε τον πλήρη έλεγχο, ακόμη και όταν αυτός χάνεται λίγο.

Ως βοηθός διαχείρισης της φυσικής κατάστασης, προσφέρει παρακολούθηση SpO2 24 ώρες το 24ωρο και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος. Παράλληλα, παρακολουθεί συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν και να βελτιώσουν την υγεία τους.

Επιπλέον, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή Huawei Health επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν εξατομικευμένες υπενθυμίσεις υγείας, από το πόσα ποτήρια νερού έχουν στόχο να πίνουν καθημερινά, μέχρι υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική σκέψη.

Και το κυριότερο το HUAWEI Watch GT 3 διαθέτει ανθεκτική μπαταρία (14 ημερών στην ανδρική έκδοση, 7 ημερών στη γυναικεία, ενώ -για πρώτη φορά στη σειρά Watch GT- υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με χρήση βάσης ή power bank ασύρματης φόρτισης, καθώς και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα τώρα που το ξανασκεφτόμαστε… ίσως τα κρατήσετε το HUAWEI Watch GT 3 για τον εαυτό σας! Είτε το κρατήσετε για εσάς, είτε το χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο το smartwatch της HUAWEI θα αποτελέσει το καλύτερο δώρο των φετινών εορτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.