Το εντυπωσιακό κυλινδρικό Mac Pro αποκαλύφθηκε πριν μερικούς μήνες και θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο, περίπου στα 3.000 δολάρια.

Ένας φανατικός της Apple όμως θα έχει την ευκαιρία να το αποκτήσει πριν από όλους τους άλλους και μάλιστα σε μία μοναδική έκδοση σε κόκκινο χρώμα, που ονομάζεται cherry red.

Αρκεί, βέβαια, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να το χτυπήσει στη σχετική δημοπρασία που θα διοργανώσει η Apple σε τιμή που εκτιμάται από 40.000 έως 60.000 δολάρια.

Η δημοπρασία θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ο «τυχερός» κάτοχος του πρώτου Mac Pro παγκοσμίως, θα γιορτάσει με τους υπεύθυνους της Apple την εικοστή επέτειο από την ίδρυσή της.

Τα χρήματα από την πώληση θα καταλήξουν στο Project Red, μια υπερδραστήρια πρωτοβουλία για την καταπολέμηση του AIDS, που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει και διαθέσει πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ για τους σκοπούς της και έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με προϊόντα τεχνολογίας και δη συσκευές της Apple.

Το συλλεκτικό Mac Book Red υπογράφει ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος design της Apple, Jonathan Ive σε συνεργασία με το Marc Newson.

Πηγή: thegang.gr