Η μπύρα πρέπει να πίνεται στην κατάλληλη θερμοκρασία αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Η ιαπωνική εταιρεία Kirin θέλοντας να ικανοποιήσει τους λάτρεις της μπύρας δημιούργησε μια πρωτοποριακή συσκευή παραγωγής αφρού, ο οποίος λειτουργεί σαν παγωτό και ψύχει την μπύρα στους -5 βαθμούς Κελσίου. Ακόμη, ο αφρός μπορεί να κρατήσει παγωμένη την μπύρα για όση ώρα χρειαστεί. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία μέσα στον Μάιο.
Δείτε τη συσκευή που ονομάζεται Ichiban Shibori Frozen Draft Beer Foam.