Θέλετε να ακούτε κάθε λεπτομέρεια όταν απολαμβάνετε τις νέες ταινίες στο σπίτι σας, παίζετε ένα παιχνίδι ή ακούτε μουσική; Τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει το νέο σετ πολυκάναλου ήχου της Logitech. Το σετ Surround Sound Z906 με ισχύ 500 watts (RMS) και πιστοποίηση THX έχει έρθει για να προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική αίσθηση σε κάθε σπίτι.

Το νέο σετ surround ηχείων της Logitech διαθέτει την εντυπωσιακή ισχύ των 500 watts (RMS), ικανή να… γκρεμίσει τοίχους!
Για τα soundtracks ταινιών με κωδικοποίηση Dolby digital ή DTS TM, τα Z906 προσφέρουν ψηφιακή αποκωδικοποίηση 5.1 καναλιών για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική εμπειρία πολυκάναλου ήχου, ανεξάρτητα έντασης και λεπτομέρειας.

Για το εντυπωσιακό σε όγκο και δύναμη – και χωρίς παραμορφώσεις – μπάσο φροντίζει το subwoofer των 165 watt με μεγάφωνο στο πλάι και οπή εκτόνωσης, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και τον τυπικό στερεοφωνικό ήχο σε μια πολυκάναλη απόλαυση.

Τέλος, πάνω τους μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές ήχου, όπως τηλεόραση, DVD, DVR, Blu-Ray player, Xbox 360, PLAYSTATION3, Wii, iPod και βέβαια ένα φορητό υπολογιστή, είτε PC ή Mac. Η κεντρική μονάδα ελέγχου έχει μια ευδιάκριτη οθόνη, τοποθετείται εύκολα πάνω σε άλλες συσκευές και ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας.