Η Canon, παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των τεχνολογιών απεικόνισης σε παγκόσμια κλίμακα, έλαβε δέκα βραβεία «Pick 2011» από τον καταξιωμένο οργανισμό διεξαγωγής ερευνών και δοκιμών Buyers Laboratory Inc. (BLI).
Οι διακρίσεις «Outstanding Achievement» που έλαβε η Canon από τον BLI αφορούν σε προϊόντα εκτύπωσης μικρού αλλά και μεγάλου τιράζ , τα οποία διακρίθηκαν για την αξιοπιστία, την ευχρηστία και την ποιότητα εκτύπωσης που προσφέρουν σε μεγάλες ή μικρότερες ομάδες εργασίας.

«Η Canon κατέκτησε διακρίσεις σε μια ευρεία γκάμα κατηγοριών, από προσιτούς εκτυπωτές για οικιακά γραφεία και εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών (MFP), έως σαρωτές, εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους και εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών που βασίζονται σε συστήματα φωτοαντιγραφής.  Αυτό το χρόνο, ο οργανισμός BLI απονέμει επίσης στο λογισμικό uniFLOW V5 τη διάκριση «Best of Breed Solution» (Καλύτερη Λύση στην Κατηγορία του), καθώς και τη διάκριση «Outstanding Achievement» σε πολλά μοντέλα για την εξαιρετική τους απόδοση στον τομέα της κατανάλωσης ενέργειας», δήλωσε ο κος Σωκράτης Σιγάλας , Διευθυντής Marketing του Τομέα IT & OA της Intersys.

Ακόμη πρόσθεσε «Οι διακρίσεις του οργανισμού BLI επιβεβαιώνουν τη θέση της Canon στην πρωτοπορία του κλάδου, καθώς και τη δέσμευσή της για τη δημιουργία και διάθεση κορυφαίων λύσεων στην αγορά. Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι η κατάκτηση αυτών των διακρίσεων είναι αποτέλεσμα επίπονων δοκιμών ανθεκτικότητας επί δύο μήνες, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα Canon καλύπτουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, χρηστικότητας, βιωσιμότητας και αξιοπιστίας».