Έγγραφο με το οποίο ζητεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των στημένων αγώνων ώστε αν χρειαστεί να αντικατασταθούν εγκαίρως οι εμπλεκόμενες ομάδες που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, από άλλες, απέστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε ο Σοφοκλής Πιλάβιος σε τηλεοπτική εκπομπή!

Τελεσίγραφο παρόμοιο με αυτό που εστάλη στην τουρκική ομοσπονδία, έχει σταλεί και στην ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στην εκπομπή «Δίκη» του Blue Sky.

Συγκεκριμένα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε πως η UEFA απέστειλε τη Δευτέρα 4/7 έγγραφο στην ΕΠΟ, το οποίο θα δοθεί την Τρίτη στη δημοσιότητα. Με αυτό, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ζητεί από την ελληνική να ξεκαθαρίσει άμεσα το τι μέλλει γενέσθαι με τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και επρόκειτο να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ώστε να προβεί άμεσα σε αντικατάσταση τους από άλλες.

«Θα κάνουμε ό,τι μας πει η UEFA», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του εγγράφου και το πώς μπορεί να κριθεί με τέτοια ταχύτητα μια υπόθεση σαν αυτή, ώστε να υπάρξει άμεση αντικατάσταση των εκπροσώπων μας στην Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr