Όλους τους οπαδούς των ΗΠΑ στο πλευρό της ομάδας θέλει ο προπονητής της Γιούνγκερ Κλίνσμαν, ο οποίος βρήκε ένα ξεχωριστό τρόπο όχι απλώς να τους… καλέσει στο γήπεδο, αλλά να τους δικαιολογήσει και εφόσον θα χρειαστεί να λείψουν από τη δουλειά για να παρακολουθήσουν από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Γερμανία.

Μοίρασε… αδειόχαρτα μέσω του twitter για να τα δώσουν στους εργοδότες τους και να δικαιολογήσουν την απουσία τους. Έφτιαξε μια χειρόγραφη επιστολή απευθυνόμενη προς κάθε αφεντικό ή προϊστάμενο, υπογεγραμμένη από τον ίδιο, με στόχο να βρεθεί όσος περισσότερος κόσμος μπορέσει στο πλευρό των ΗΠΑ που διεκδικούν την πρόκριση τους στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου (19:00 ώρα Ελλάδος).

«Παρακαλώ να συγχωρήσετε … (το όνομα του εργαζομένου) που θα λείψει από τη δουλειά την Πέμπτη 26 Ιουνίου.
Καταλαβαίνω ότι η απουσία μπορεί να μειώσει την παραγωγικότητα της επιχείρησης, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για σημαντικό λόγο. Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι εναντίον της Γερμανίας και χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλου του έθνους για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο.
Παρεμπιπτόντως, θα πρέπει να λειτουργήσετε ως σωστός εργοδότης/προϊστάμενος και να πάρετε και εσείς ρεπό. Πάμε ΗΠΑ!», αναφέρει και από κάτω υπογράφει ο ίδιος και δίπλα έχει αφήσει κενό για την υπογραφή-έγκριση του εργοδότη.

Και βέβαια, υπενθυμίζει σε όλους να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.