Απογοητευμένος για την ήττα με 2-1 από την Ουρουγουάη, αλλά όχι και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον. Ο 67χρονος τεχνικός με δηλώσεις που έκανε, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να παραιτηθεί, πετώντας το «μπαλάκι» στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου σε ότι αφορά το μέλλον του την ομάδα.

«Φυσικά και είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά αισθάνομαι πως πρέπει να παραιτηθώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν η ομοσπονδία πιστεύει πως δεν είμαι ο κατάλληλος για αυτή τη θέση θα πρόκειται για δική της απόφαση και όχι δική μου. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε».

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ των «σελέστε», αλλά ο Χότζον θεωρεί πως οι παίκτες του τα κατάφεραν καλά στο μαρκάρισμα του. «Νομίζω πως αντιμετωπίσαμε καλά τον Σουάρες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Έκανε πολύ καλή κίνηση στο πρώτο γκολ, αλλά τον περιορίσαμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού».

Πηγή: sport-fm.gr