Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε στη Λαμία, αλλά η τοπική ομάδα και η ΑΕΚ θα έπρεπε να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου, με την Ένωση να έχει σαφέστατο προβάδισμα μετά το 2-0 του ΟΑΚΑ, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας έχει τη δυνατότητα να παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Αυτό, άλλωστε, το έδειξε και σήμερα, στο ματς πρωταθλήματος, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να το ανατρέψει, χάνοντας τελικά τη νίκη λόγω Μπογέ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Σκουλά, με το 1-1 να έρχεται από πέναλτι σε μια φάση που δεν είδε σωστά ο ρέφερι του αγώνα.

Ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 4′, αλλά ο Μπαράλες έφερε το ματς… τούμπα, χάρη σε δύο τέρματα στο 34′ με πέναλτι και στο 53′. Όμως, ένας άλλος Αργεντινός ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Λαμία (Μ. Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (73′ Μπλάζιτς), Ασούμπρε, Μπερτόλιο (81′ Τομάς), Καραμάνος, Μπαράλες (78′ Ρόμανιτς).

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς (86′ Γιαννιώτας), Κλωναρίδης (31′ Αλμπάνης), Μάνταλος, Μπακασέτας (66′ Μπογέ), Πόνσε.

Έκανε το «διπλό» και τον άφησε πίσω του

Ο Ατρόμητος… έκοψε τον βήχα του Άρη, απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα και με τη νίκη του με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σφράγισε -τουλάχιστον- την τέταρτη θέση στη Super League. Παίκτης-κλειδί για τους Περιστεριώτες ο Εύθυμης Κουλούρης, ενώ οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν… σβήσει τις μηχανές τους το τελευταίο διάστημα.

Παρά το βαρύ τερέν λόγω της καταρρακτώδους βροχής, οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό στο ξεκίνημα του αγώνα και αρκετές… υποψίες ευκαιριών. Η ειδοποιός διαφορά ήταν όμως η αποτελεσματικότητα, με τους Περιστεριώτες να σκοράρουν στις δύο από τις λίγες ευκαιρίες που είχαν, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις δικές τους στιγμές. Ο Μανούσος στο 17′ και ο Κουλούρης στο 36′ ήταν αυτοί που πέτυχαν τα τέρματα του αγώνα.

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Βαλεριάνος (71’ Κόρχουτ), Τζανακάκης (80’ Μαρτίνες), Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Σιώπης, Ματέο Γκαρσία, Λάρσον, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Ντιγκινί

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Κυβρακίδης, Μπουσούλαντζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Μανούσος (84’ Καρασαλίδης), Κουλούρης (79’ Ενσικουλού), Ουάρντα (90+3 Ούμπιντες).

Έκανε το χρέος του στη Ριζούπολη

Σε μία «επαγγελματική» νίκη έφτασε σήμερα ο Παναιτωλικός. Με πολλούς πιτσιρικάδες στη σύνθεσή του και  τέσσερις παίκτες από την ακαδημία του στο αρχικό του σχήμα, κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 και εδραιώθηκε ψηλά. Αντίθετα, η «Ελαφρά Ταξιαρχεία» δεν κατάφερε για ακόμη ένα παιχνίδι να πάρει βαθμούς, με την ψυχολογία να είναι ιδιαίτερα πεσμένη, καθώς ο υποβιβασμός είχε γίνει εδώ και καιρό γνωστός. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Μπαϊροβιτς στο 31′ με πέναλτι.

Απόλλων Σμύρνης (Λ. Βελέντζας): Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Ναδάλες, Ρώσσης (73’ Βάρκας), Στάθης (84’ Οικονομόπουλος),Ντ’ Ούρσο, Αγρόδημος, Μπεντινέλι,Ναζλίδης, Ελ Χέλβε (46’ Ντεφεντερίκο).

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μιχάι, Μαλής, Αμαράλ (73’ Μάρκος Πάουλο), Τσιγγάρας, Λουσέρο, Γκούγκα(90’ Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Ντίας, Μπαϊροβιτς (81’ Παρράς).