Μπορεί η ΑΕΚ να φανταζόταν τελείως διαφορετικά το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στην OPAP Arena, όμως απόψε το βράδυ καλείται να κλειδώσει την πρόκρισή της στα play-offs του Champions League, όπου την περιμένει η Αντβέμπ, μετά το σπουδαίο διπλό στην Κροατία επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1.

Η «Ένωση» αναμένεται να τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου, μία μέρα πριν την αρχικά προγραμματισμένη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα, ενώ στο γήπεδο θα δώσει το παρών και η οικογένεια του 29χρονου.

Για το λόγο αυτό, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάλεσε τον κόσμο να είναι προσεκτικός για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να φέρει κάποια τιμωρία από την UEFA.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με την ΕΛΑΣ να είναι σε επιφυλακή τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena όσο και στα σύνορα της χώρας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ματίας Αλμέιδα έχει στη διάθεσή του τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα με στόχο η ομάδα του να παίξει όπως στο δεύτερο ημίχρονο στο Ζάγκρεμπ που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Η σέντρα στην αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1.