Το μέλλον του Ντίνου Μαυροπάνου μοιάζει βέβαιο πως θα είναι μακριά από τη Στουτγκάρδη και τη Bundesliga. Μετά τις διαδοχικές εξαιρετικές σεζόν στους Σουηβούς, ο Έλληνας διεθνής στόπερ είναι έτοιμος για το step-up και για μια νέα περιπέτεια σε άλλο κορυφαίο πρωτάθλημα, έχοντας στρέψει πάνω του εδώ και καιρό τα βλέμματα ιταλικών και αγγλικών συλλόγων.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του άλλοτε στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα «έπαιζε» για τη Γιουβέντους αλλά και για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι, η οποία μετά την πώληση του Κιμ-Μιν Τζε μπήκε αποφασισμένη στο κόλπο αρχίζοντας επαφές με τη διοίκηση της Στουτγκάρδης για ένα deal της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, οι Παρτενοπέι βλέπουν τον ανταγωνισμό να αυξάνεται επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports» αλλά και δημοσιεύματα από Ιταλία και Αγγλία, ο Μαυροπάνος δεν έχει ακόμη ανάψει το «πράσινο φως» στους Παρτενοπέι καθώς παράλληλα έχουν γίνει κρούσεις από την Premier League και «ζυγίζει» προς το παρόν την τελική του απόφαση

Σύμφωνα με τη «Sun», για την περίπτωσή του κινούνται δυναμικά τόσο η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες όσο και η Γουλβς του Γιουλιέν Λοπετέγκι, έναν χρόνο αφότου ο Μαυροπάνος αποχαιρέτισε και τυπικά το Νησί μετά την αποδέσμευσή του από την Άρσεναλ.

Πηγή: gazzetta