Η απόφαση της Σαουθάμπτον να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ρος Στιούαρτ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τη Σάντερλαντ, έχει ως αποτέλεσμα τα αγγλικά ΜΜΕ αλλά και το Sports Illustrated να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό και τη Ρέιντζερς που φέρονται να ενδιαφέρονται.

Το όνομα του 27χρονου Σκωτσέζου επιθετικού, ο οποίος έχει πετύχει 40 γκολ σε 80 συμμετοχές την τελευταία διετία, είχε γραφτεί και πριν λίγες εβδομάδες για τους Ερυθρόλευκους, χωρίς όμως να δοθεί κάποια συνέχεια.

Αυτό γίνεται τώρα μέσα από ρεπορτάζ όπως αυτό του Sports Illustrated, το οποίο τονίζει ότι η Σαουθάμπτον αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Στιούαρτ, ο οποίος συζητάει με τη Σάντερλαντ για την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία προς το παρόν.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, η απόσυρση της Σαουθάμπτον σημαίνει πλέον ότι οι Ολυμπιακός και Ρέιντζερς είναι οι δύο ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν όντως οι Πειραιώτες κινούνται ή όχι για τον συγκεκριμένο παίκτη.