Ο Παναθηναϊκός έχει φροντίσει με τις μέχρι τώρα κινήσεις του στη μεταγραφική περίοδο να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και παράλληλα δεν έχει πάθει κάποια «ζημιά» αν εξαιρέσουμε την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει μία πώληση μέχρι τέλη Αυγούστου και ο υποψήφιος έχει ήδη βρεθεί.

Το πρώτο ζητούμενο για τους Πράσινους στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν και είναι το να γεμίσει το ρόστερ και να μη χαθεί κάποιος παίκτης που δεν θέλουν να χάσουν. Ήταν σε αυτή την κατηγορία ο Κουρμπέλης; Η αλήθεια είναι πως όχι, αφού στην ομάδα και την ΠΑΕ ναι μεν ήθελαν την παραμονή του αλλά δεν τα έβαψαν και μαύρα μετά την απόφασή του να αποχωρήσει. Δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που ο Παναθηναϊκός ήθελε οπωσδήποτε να έχει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Ένα ρόστερ στο οποίο έχουν προστεθεί παίκτες με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής αλλά δεν έχει υπάρξει καμία πώληση. Και μπορει για τον οπαδό, τον οπαδό της κάθε ομάδας, αυτό να είναι θετικό, για τη διοίκηση της κάθε ομάδας είναι απαραίτητο να υπάρξουν και τέτοιες. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό να πουλάς, αφού αυτή είναι -ειδικά για τις ελληνικές ομάδες- μια βασική πηγή εσόδων.

Ντάνιελ Μαντσίνι

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία πώληση και όσοι είναι κοντά στην ΠΑΕ θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο να μη γίνει καμία μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αρχίζουν να υπάρχουν και σενάρια για το ποιος μπορεί να είναι ο παίκτης που θα πωληθεί: Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, δεν ήταν καθόλου καλός στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις επιλογές που έχει κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μαντσίνι ήταν στον πάγκο όχι μόνο στα πιο σημαντικά φιλικά παιχνίδια, όπως ήταν αυτά με Χάποελ και Βαγιεκάνο, όπως και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αυτό με τη Ντνίπρο εκτός έδρας. Ξεκάθαρα τα μηνύματα, δηλαδή, από την πλευρά του προπονητή, με τη διοίκηση να περιμένει για ενδεχόμενες προτάσεις. Και αν μία από αυτές είναι καλή, τότε ο Μαντσίνι μάλλον θα οδηγηθεί προς την έξοδο, εκτός κι αν αλλάξει άμεσα πρόσωπο και αρχίσει να δουλεύει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές του.