Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να αποκτήσει δύο εξτρέμ και ο ένας, όπως φαίνεται, θα είναι ο Κένεντι της Βαγιαδολίδ, με τις πληροφορίες από Ισπανία να κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον Βραζιλιάνο, τον οποίο ξέρει πολύ καλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες την απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε που είναι η τρίτη μεταγραφή τους ενόψει της νέας σεζόν και συνεχίζουν για την τέταρτη. Το ποια θα είναι αυτή, φυσικά, δεν μπορεί να το πει κανείς με απόλυτη βεβαιότητα, όλα όμως δείχνουν ότι θα πρόκειται για τον Κένεντι.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ στη Γρανάδα τη σεζόν 2020-21, υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι στη Βαγιαδολίδ, η οποία τον αγόρασε από την Τσέλσι. Με την ισπανική ομάδα ο Κένεντι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 αλλά ο υποβιβασμός στη 2η κατηγορία καθιστά εξαιρετικά δύσκολη ως απίθανη την παραμονή του.

Έτσι, ο Ολυμπιακός, όπως λένε και στην Ισπανία, άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τη Βαγιαδολίδ και έχουν προχωρήσει αρκετά, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της συμφωνίας.