Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό και την Παρασκευή (7/7) κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει και την απόκτηση του Τζέριαν Γκραντ, συνεχίζοντας έτσι τις αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Πράσινοι έχουν ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Βιλντόζα, Λεσόρ, Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο και Μήτογλου αλλά δεν θα σταματήσουν εκεί. Ήταν δεδομένο, άλλωστε, ότι ο Εργκίν Αταμάν θα έκανε πολλές αλλαγές στην ομάδα και αυτό γίνεται πράξη, με τις ανακοινώσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Ανακοινώσεις, στις οποίες αναμένεται να δοθεί συνέχεια την Παρασκευή (7/7) με τον Τζέριαν Γκραντ. Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας και την τελευταία σεζόν ήταν στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Τουρκ Τέλεκομ, με την οποία αναδείχθηκε και MVP του Eurocup.

Ο Αταμάν, επομένως, ξέρει πολύ καλά τον παίκτη και εισηγήθηκε την απόκτησή του, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να έρχεται σε συμφωνία μαζί του και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής από την ΚΑΕ.