Ο Μπρούνο Τσιρίλο είχε αποκαλύψει τον Οκτώβριο του 2021 ότι πέρασε κατάθλιψη και κρίσεις πανικού μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής και επανήλθε στο θέμα μιλώντας σε ιταλικό Μέσο, τονίζοντας ότι όλο αυτό διήρκεσε δύο χρόνια και τον έκανε να υποφέρει πολύ.

Ο Ιταλός πρώην αμυντικός αγωνίστηκε για χρόνια στην Ελλάδα με τις φανέλες των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχοντας καταφέρει να αγαπηθεί πολύ και στις δύο ομάδες. Ο Τσιρίλο ως ποδοσφαιριστής ήταν πάντα… πολύ ζωντανός αλλά όταν κρέμασε τα παπούτσια μπήκε σε ένα τούνελ και χρειάστηκε δύο χρόνια για να βγει από αυτό, όπως είπε τώρα μιλώντας στο «Il Foglio Sportivo».

«Πέρασα μια πολύ σκοτεινή περίοδος, πανικού και κατάθλιψης. Η αποχώρηση από τα γήπεδα ήταν τραυματική, υπέφερα για περίπου δύο χρόνια. Για να αφήσεις τα πάντα πίσω χρειάζεσαι μεγάλη εσωτερική δύναμη και ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα, αλλά δεν ήταν εύκολο», είπε αρχικά ο Τσιρίλο και συνέχισε.

«Είναι δύσκολο να σε καταλάβουν οι άνθρωποι γιατί αν δεν έχεις υποφέρει ποτέ από αυτό, δεν μπορείς πραγματικά να βοηθήσεις. Είχα γίνει τελείως διαφορετικός και ως εκ τούτου έλαβα βοήθεια από κάποιους ειδικούς».