Ο μεταγραφικός σχεδισμός του ΠΑΟΚ συνεχίζεται και οι παράγοντες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έχουν δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο θέμα της απόκτησης του βασικού σέντερ φορ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι να είναι το νούμερο ένα όνομα στην λίστα.

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός μπορεί να μείνει ελεύθερος από την Σαμπντόρια μετά από τον υποβιβασμό αυτής από τη Serie A, παρόλο που έχει συμβόλαιο ως το 2026, ενώ και η νέα ιδιοκτησία του κλαμπ δεν θα του έβαζε εμπόδια στο να φύγει μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη, αλλά απεσταλμένοι του βρίσκονται ήδη στην Ιταλία προκειμένου να επιτύχουν το deal με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και να ολοκληρωθεί ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με «καθαρές» ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να υπολογίζονται πιθανά μπόνους. Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, από τη μεριά του, θέλει, αρχικά, «κλειστό» 3ετές συμβόλαιο, ενώ οι αποδοχές του «Σαμπ» έφταναν στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στο μεταξύ, πιέζει για να αποκτήσει η ομάδα έναν επιθετικό με παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο που θα τη βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα που είχε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Έχει δώσει το «ok» για να προχωρήσει το deal με τον Γκαμπιαντίνι καθώς είναι επιθετικός που ταιριάζει στη φιλοσοφία του παιχνιδιού του, με τα χαρακτηριστικά του να αρέσουν πολύ στον Ρουμάνο τεχνικό.

Καθώς πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, πάντως, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, διαχειρίζεται και άλλες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που τελικά δεν υπάρχει συμφωνία με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι.