Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής του Μεξικού ενόψει των αγώνων που έχει μέσα τον Ιούνιο και κάθε φορά που καλείται να κάνει δηλώσεις δεν γίνεται να αποφύγει τις ερωτήσεις για το μέλλον του.

Αυτή τη φορά έκανε δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο TV Azteca Deportes και όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό εκείνος αποκρίθηκε πως έχει αφήσει το μέλλον του στον ατζέντη του και δεν ασχολείται ο ίδιος μ’ αυτό. Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε, όταν δεν ασχολούνται οι ίδιοι παίκτες ενεργά με το μέλλον του προκύπτουν καλύτερες προσφορές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ορμπελίν Πινέδα:

«Η αλήθεια είναι πως ζω μέρα τη μέρα, το άφησα στον ατζέντη μου. Του είπα “είναι δική σου δουλειά, θα φροντίσω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο, δώσε μου τα δεδομένα που δουλεύουν” και ας έρθουν εκπλήξεις. Πιστεύω ότι όταν εμείς οι παίκτες μένουμε εκτός, έρχονταιοι καλύτερες προτάσεις.

Ορίστε, το έλεγα πάντα. Πρώτα είναι το όνειρό μου να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να συνεχίσω να πετυχαίνω και να συνεχίσω να χτυπάω πόρτες, ώστε να υπάρχουν περισσότεροι Μεξικανοί».

Πηγή: gazzetta