Στη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση ενόψει Ιανουαρίου είναι έτοιμη να προχωρήσει η Λάρισα. Οι «βυσσινί» είναι γνωστό πως είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Καμίλ Τσοντοφάλσκι λίγο πριν αναλάβει την ομάδα ο Γιόρν Αντερσεν, αλλά ο Νορβηγός τεχνικός στη συνάντηση που είχε την περασμένη Πέμπτη με τον Κώστα Πηλαδάκη, απέρριψε λόγω θέσης τον 32χρονο Σλοβάκο τερματοφύλακα.

Οι εξελίξεις, όμως, με τον Σεμπάστιαν Βιέρα που έφυγε για την Ουρουγουάη και δεν θα επιστρέψει (σήμερα αναμένεται και επίσημα η λύση της συνεργασίας) ανάγκασαν τον Άντερσεν να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να ανάψει το πράσινο φως. Ο Τσοντοφάλσκι (με μεγάλη καριέρα στη Ζενίτ) αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του νέου έτους για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με την ΑΕΛ για ενάμιση χρόνο.

Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη Γιόζεφ Κόζλεϊ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σλοβακίας. «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τη Λάρισα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος επιθετικός και πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του κυπέλλου το 2007.

Αφιέρωμα στο «στολίδι» η UEFA
Αφιέρωμα στο νεόδμητο γήπεδο της Λάρισας, το AEL FC ARENA, φιλοξενεί το επίσημο περιοδικό της UEFA στο τεύχος του Ιανουαρίου. Σε αυτό το έργο χαρακτηρίζεται ως «το πλέον σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα» και γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι εκεί θα δώσει η εθνική μας ομάδα το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για το 2011 με αντίπαλο τον Καναδά στις 9 Φεβρουαρίου. Σημαντικό ρόλο στην προώθηση του αφιερώματος έπαιξε η ΕΠΟ, που έχει το θέμα στην αρχική της σελίδα και μάλιστα ως πρώτη είδηση…

Πηγή: gazzetta.gr