Η ΑΕΚ πήγε στη Λεωφόρο με στόχο τη νίκη που θα την έφερνε αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά τελικά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να αφήνει μπηχτές και για τη διαιτησία του Πορτογάλου elite διαιτητή Αρτούρ Σοάρες Ντιάζ στο επίσημο σχόλιο στα social media.

Η ισοπαλία στη Λεωφόρο σημαίνει ότι οι πράσινοι έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, γεγονός που μπορεί να κρίνει και τη μάχη του τίτλου αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές. Όπως και να έχει, οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τρεις νίκες και να περιμένουν κάποια γκέλα των αντιπάλων τους, με την ΠΑΕ να σχολιάζει το 0-0 στη Λεωφόρο αφήνοντας και αιχμές για τη διαιτησία.

«Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στη Λεωφόρο, έχασε τεράστιες ευκαιρίες (με κορυφαίες τα δύο δοκάρια του Τσούμπερ) όμως ο Παναθηναϊκός είχε μαζί του, εκτός από την καλή του τύχη, και τον… elite Πορτογάλο διαιτητή που στο 11′ δεν έδωσε ούτε φάουλ όταν ο Μπερνάρ έστειλε στο νοσοκομείο τον Ρότα με χτύπημα στο κεφάλι και ταυτόχρονο τον πάτησε στον αστράγαλο! ‘Σιγή ασυρμάτου’ στη συγκεκριμένη φάση και από τον Πορτογάλο VAR!», έγραψε στα social media η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.