Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League στο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και οι οπαδοί της έχουν πάει… κατά χιλιάδες στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή.

Η Ένωση μοιράζεται με τους πράσινους την 1η θέση της βαθμολογίας, οπότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Εκεί όπου οι κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι όμως πήγαν μαζικά στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή για να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους πάντες.

Σε μια συγκέντρωση άνευ προηγουμένου, χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της Νέας Ερυθραίας στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της ομάδας, αποθεώνοντας τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, ζητώντας του τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με συνεχή συνθήματα και καπνογόνα οι οπαδοί της Ένωσης δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με την ελπίδα να είναι ακόμη πιο ενθουσιασμένοι όταν θα επιστρέφει η αποστολή μετά το τέλος του ντέρμπι.

Δείτε βίντεο του gazzetta.gr