Δεν εξελίσσεται καλά η θητεία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ, καθώς εκτός από την προβληματική εικόνα που «βγάζει» στον αγωνιστικό χώρο, πλέον υπάρχουν και φωνές για απέλασή του από τη χώρα!

Αιτία; Το τελευταίο επεισόδιο που προστέθηκε στη λίστα με τα… παρατράγουδα του «CR7» στην ασιατική χώρα, όπου μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Αλ Χιλάλ, έπιασε επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να τον πικάρουν.

Οι νόμοι στη Σαουδική Αραβία φυσικά δεν «σηκώνουν» τέτοιου είδους κινήσεις και μάλιστα σε δημόσια θέα και ήδη σύμφωνα με την Sun, υπάρχει ήδη αίτημα για την απέλασή του από την χώρα, για έγκλημα δημόσιας απρέπειας.

«Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό», ανέφερε χαρακτηριστικά δικηγόρος που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο.

Ωστόσο, η Αλ Νασρ θέλησε να υπερασπιστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ουδέποτε έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους, αλλά είχε χτυπήσει στην συγκεκριμένη περιοχή.

Απομένει να δούμε αν τελικά η καριέρα του θρυλικού Πορτογάλου στα γήπεδα της χώρα θα ολοκληρωθεί άδοξα ή θα γίνει εξαίρεση για χατίρι του.