Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να φτιάξει την καλύτερη 11άδα των συμπαικτών που είχε στην ΑΕΚ από το 1996 ως το 2003 και μετά τα επτά ονόματα που αποκάλυψε την Πέμπτη (6/4), ήρθε σήμερα και το δεύτερο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα υπόλοιπα τέσσερα.

Ο Ντέμης, υπενθυμίζουμε, επέλεξε τον Ηλία Ατματσίδη στο τέρμα, τον Βασίλη Μπορμπόκη στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιχάλη Κασάπη αριστερά, στόπερ τούς Κάρλος Γκαμάρα και Στέλιο Μανωλά ενώ τα κεντρικά χαφ της ιδανικής 11άδας του είναι οι Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Τσιάρτας.

Αυτά ήταν τα επτά ονόματα και απέμεναν τα επόμενα τέσσερα, τα οποία τα αποκάλυψε τώρα με το δεύτερο βίντεο. Ο Νικολαΐδης επέλεξε τους Τιμούρ Κετσπάγια και Τόνι Σαβέφσκι, ενώ στην επίθεση «ψήφισε» τον Χρήστο Κωστή και τον Ντανιέλ Μπατίστα.

Η καλύτερη 11άδα συμπαικτών του στην ΑΕΚ, επομένως, είναι η εξής, σε σύστημα 4-4-2, κατά τον Ντέμη Νικολαΐδη: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Μανωλάς, Γκαμάρα, Κασάπης, Κετσπάγια, Κατσουράνης, Τσιάρτας, Σαβέφσκι, Κωστής, Μπατίστα.