Το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι ο Εντίν Τζέκο και η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του από την Βόλφσμπουργκ.

Το μεταγραφικό μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έγινε γνωστό και ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ.

Οι διοικούντες την Σίτι αποφάσισαν να διαθέσουν το συγκεκριμένο ποσό στον Ιταλό προπονητή, καθώς οι στόχοι της χρονιάς έχουν πλέον αλλάξει, με την ομάδα να στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και όχι μόνο στην έξοδο στο Champions League. Η συνάντηση των δύο πλευρών τις προηγούμενες ημέρες το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας του Μάντσεστερ, Αλ Μουμπάρακ, αποφάσισε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του 46χρονου προπονητή.

Πρώτος στην μεταγραφική λίστα της αγγλικής ομάδας είναι ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ, Εντίν Τζέκο, για τον οποίο οι «Πολίτες» φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν περίπου 35 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που αγγίζει τις απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας για την παραχώρησή του.

Ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και ο Ρόκε Σάντα Κρουζ βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο και ο Μαντσίνι ψάχνει για κάτι καλύτερο από τον Βραζιλιάνο Τζο, που χρησιμοποιεί τελευταία, με τον Βόσνιο στράικερ είναι ίσως ο καλύτερος στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή στο στυλ που ψάχνει η Σίτι.

Τυχόν έλευσή του, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει και την αποχώρηση των δύο παραγκωνισμένων επιθετικών που βρίσκονται εκτός πλάνων, όμως τα υψηλά τους συμβόλαια προκαλούν πονοκέφαλο σε κάθε ενδιαφερόμενο. Έτσι, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού, από το να πωληθούν…

Πηγή: gazzetta.gr