Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό και να συγκεντρωθεί στο ντέρμπι της Κυριακής (19/3) με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League 1, με τον Ματίας Αλμέιδα να προβληματίζεται για την κατάσταση των Λιβάι Γκαρσία και Αρόλντ Μουκουντί που δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα (16/3).

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για την Ένωση, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο νέο γήπεδο και έπεσε από την 1η θέση, μένοντας στο -2 από τους πράσινους.

Την Κυριακή (19/3), επομένως, θα έχει την ευκαιρία να τους προσπεράσει και να ανέβει ξανά στην κορυφή αν τους νικήσει, με τα προβλήματα όμως να μη λείπουν, αφού δεν είναι καθόλου σίγουρη η συμμετοχή των Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί, η οποία για ακόμη μία μέρα δεν κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, η οποία δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι ούτως ή άλλως τον Ντομαγκόι Βίντα που συμπλήρωσε κάρτες, είναι ότι ο Μουκουντί θα καταφέρει να ακολουθήσει έστω ένα μέρος της προπόνησης αύριο Παρασκευή (17/3) ενώ για τον Γκαρσία θα δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.