Ο β΄αντιπρόεδρος Τζόνι Βεκρής θα διαδεχθεί τον Νικόλα Πατέρα στην θέση του προέδρου μέχρι το τέλος της σεζόν.  Στήριξη στο… συλλογικό σχήμα από παράγοντες εντός και εκτός του διοικητικού συμβουλίου.

Όσοι περιμένουν κάποια… θεαματική επιλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης όσο αφορά το θέμα του προέδρου μάλλον θα μείνουν με την «όρεξη». Ο Τζόνι Βεκρής, μέχρι σήμερα β΄ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού θα είναι αυτός που μέχρι το Καλοκαίρι θα έχει την τιμή να ασκεί χρέη προέδρο στον σύλλογο.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης αν και τον πρότεινε ο Νικόλας Πατέρας στο έκτακτο ΔΣ της Δευτέρας δεν ήταν ζεστός στην προοπτική να τον διαδεχθεί και έτσι προκρίθηκε η… υπηρεσιακή λύση Βεκρή. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον περασμένο Μάιο στην πρώτη παραίτηση Πατέρα, καθώς και τότε ο κ. Βεκρής ήταν στο τριμελές σχήμα που έτρεξε τα θέματα του Παναθηναϊκού μέχρι να αναλάβει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Πάντως δεν θα πρόκειται για ένα… προσωποπαγές σχήμα, αλλά για ένα σχήμα συνεργασίας με την βοήθεια όσων είναι εντός συμβουλίου, αλλά και όσων βρίσκονται έξω από αυτό. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως πιθανότατα θα οριστεί και πρόσωπο που θα εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στα θεσμικά όργανα (Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ) με τον γνωστό (κυρίως για την πετυχημένη θητεία του στον μπασκετικό Παναθηναϊκό) δικηγόρο Τάκη Μπαλτάκο να είναι… υποψήφιος.

Πηγή: gazzetta.gr