Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (25/2) τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο -2 από την κορυφή και οι οπαδοί του δείχνουν το πώς περιμένουν αυτό το παιχνίδι εξαφανίζοντας ήδη τα εισιτήρια.

Είναι το ντέρμπι αιωνίων, άρα πάντα για τους οπαδούς των δύο ομάδων θα είναι ένα παιχνίδι διαφορετικά από τα υπόλοιπα. Είναι, όμως, παράλληλα και ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πάρα πολλά για τη φετινή μάχη του τίτλου, οπότε όλοι το περιμένουν με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο και από το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού φρόντισαν να εξαντλήσουν ήδη τα εισιτήρια, πράγμα που σημαίνει ότι το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, απομένουν μόνο κάποιες ελάχιστες θέσεις VVVIP, όλα τα άλλα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά.

Αν, επομένως, κάποιος θέλει να βρεθεί στο γήπεδο και δεν έχει προλάβει να προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι», θα πρέπει να περιμένει μήπως υπάρξουν επιστροφές από όσα παραχωρήθηκαν σε χορηγούς ή για σχετικές υποχρεώσεις του κλαμπ. Κάτι, πάντως, που θεωρείται αδύνατο να συμβεί αφού όλοι θέλουν να είναι στο γήπεδο του Φαλήρου το Σάββατο (25/2).