Πρόωρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά για τη Super League 2 στου Ρέντη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν δέχτηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις του διαιτητή Βάτσιου.

Όλα ξεκίνησαν στο 22’, όταν ο Ιωάννης Κωστή τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμά του στον Ταλάλ. Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ παικτών και ειδικότερα του αρχηγού των γηπεδούχων, Μαρίνου με τον ρέφερι, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί προσωρινά για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Όταν ο διαιτητής έκανε νεύμα στους παίκτες για να συνεχιστεί το παιχνίδι οι παίκτες του Ολυμπιακού Β’ παρέμειναν μπροστά από τον πάγκο τους, με αποτέλεσμα ο Βάτσιος να διακόψει εκ νέου το ματς και να πάρει τους βοηθούς του και να πάει στα αποδυτήρια.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή, οι παίκτες και των δύο ομάδων όπως και η διαιτητική τριάδα επέστρεψε από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής σφύριξε να αρχίσει ξανά το ματς, όμως οι Πειραιώτες έμειναν στον πάγκο τους και αμέσως κατευθύνθηκαν στην έξοδο.