Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από τον Βόλο, ο οποίος δεν φάνηκε επιθετικά, στον αγώνα που έγινε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 14η αγωνιστική της Super League 1, αλλά παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, αφού ο τερματοφύλακας Κλέιμαν αντέδρασε σωστά κάθε φορά που χρειάστηκε, δίνοντας τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ άγγιξαν το γκολ με την κεφαλιά του Μπενίτο μετά τη σέντρα του Σίτο αλλά ο Κλέιμαν βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι, κρατώντας το 0-0. Ακριβώς ό,τι έκανε δηλαδή και λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 7′, όταν οι Αρκάδες είχαν νέα ευκαιρία με τον Κρέσπι.

Ο Αστέρας, γενικά, ήταν καλύτερος μέχρι το 30′, με τον Βόλο να φαίνεται μόνο από εκείνο το χρονικό σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να καταφέρνει να κάνει κάτι καλό επιθετικά. Αυτό το έκανε στο ξεκίνημα του β’ μέρους με τον Ντόκερτ αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, για να ακολουθήσει στο 55′ η νέα καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπαρτόλο που βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν, ο οποίος είπε «όχι» με τη νέα επέμβασή του.

Η ομάδα της Τρίπολης παρέμεινε καλύτερη μέχρι και το τέλος του αγώνα, ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε τη νίκη αφού οι Θεσσαλοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν, αλλά ο Κλέιμαν αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε και το 0-0, τελικά, δεν άλλαξε. Στους 14 βαθμούς, επομένως, ο Αστέρας που βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ ο Βόλος πήγε στους 25, στο +3 από τον 6ο Άρη.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87’ Μπερτόλιο), Σίτο (65’ Γκαρτνάφσκι), Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

Βόλος: Κλέιμαν, Αλχο, Ουές Αμπντούλ Ραχμάν, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος,. Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νόκερτ (72’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.