Η ανανέωση των συμβολαίων των παικτών που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και ήδη το ένα από τα ανοιχτά μέτωπα μπορεί να θεωρηθεί… κλεισμένο πια, αφού υπάρχει συμφωνία με τον Ρούμπεν Πέρεθ για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 και οι υπογραφές αναμένεται να μπουν εντός του μήνα.

Ρούμπεν, Πέρεθ, Αϊτόρ, Δημήτρης Κουρμπέλης, Μπαρτ Σένκεφελντ… Αυτοί είναι οι τέσσερις παίκτες των πράσινων που δεσμεύονται μόνο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και η παραμονή τους είναι προτεραιότητα. Για τον έναν από τους τέσσερις λοιπόν και συγκεκριμένα τον Πέρεθ τα νέα είναι ευχάριστα, αφού υπάρχει ήδη συμφωνία.

Ο 33χρονος Ισπανός χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε το 2001, είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, με την πρόταση να περιλαμβάνει και αύξηση των ετήσιων απολαβών του, οπότε το μόνο που απομένει για να κλείσει και τυπικά το θέμα είναι να μπουν οι υπογραφές.

Αυτό, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να συμβεί εντός του μήνα, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να βάζει, πλέον, μπρος τις συζητήσεις και με τους άλλους παίκτες.