Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι και τόσο καλές για τον Παναθηναϊκό, ασχέτως αν αυτό δεν φαίνεται στα αποτελέσματά του, αφού στον αγώνα με την Τρεντσίν για το Youth League έπαθε ρήξη χιαστού ο Λεάντρο Φρόκου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τρεις οι παίκτες που ανήκουν στους πράσινους και έχουν υποστεί τον συγκεκριμένο τραυματισμό τις τελευταίες δέκα μέρες.

Αν οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν ή όχι να κάνουν έναν αγιασμό, είναι δικό τους θέμα. Η ιδέα δεν μοιάζει με κακή, πάντως, γιατί το τελευταίο 10ήμερο έχει μαζευτεί πολλή ατυχία στον Παναθηναϊκό. Και κατά συνέπεια μαζεύονται και αρκετοί σοβαροί τραυματισμοί παράλληλα.

Η αρχή έγινε στις 16 του μήνα, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, όταν υπέστη ρήξη χιαστού ο Αλεξίς Τρουιγιέ. Η συνέχεια δόθηκε πριν λίγα 24ωρα, κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο, όταν υπέστη ρήξη χιαστού ο Αϊτόρ. Και τώρα, σήμερα (26/10), ήταν η σειρά του Φρόκου να τραυματιστεί στον αγώνα με την Τρεντσίν για το Youth Leauge, το Champions League των Νέων.

Ο τραυματισμός ήταν στο γόνατο και αμέσως εκφράστηκαν φόβοι για χοντρή ζημιά, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα αφού υπέστη τελικά και αυτός ρήξη χιαστού. Ο τρίτος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέσα σε δέκα μέρες…