Με πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League απειλείται η Γιουβέντους που ηττήθηκε με 1-2 από τη Μπενφίκα στο Τορίνο αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς, την ίδια ώρα που η Τσέλσι έμενε στο 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στο Λονδίνο απογοητεύοντας ξανά και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έπαιρναν νίκες επί των Λειψία και Ντόρτμουντ αντίστοιχα.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο 1ος όμιλος θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από την Τρίτη (13/9) αλλά η UEFA μετέθεσε κατά μία ημέρα τον αγώνα για λόγους ασφαλείας. Κανένα πρόβλημα όμως, όπως αποδείχθηκε, για τη Νάπολι, η οποία με γκολ των Πολιτάνο (68′ πεν.), Ρασπαντόρι (85′) και Ντομπελέ (91′) επικράτησε με 3-0 της Ρέιντζερς εκτός έδρας, κάνοντας το 2×2 και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λίβερπουλ – Άγιαξ 2-1
Ρέιντζερς – Νάπολι 0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Νάπολι 6
Λίβερπουλ 3
Άγιαξ 3
Ρέιντζερς 0

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Με τη Μίλαν να έχει νικήσει νωρίτερα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Τσέλσι ήθελε μόνο τρίποντο υποδεχόμενη τη Σάλτσμπουργκ προκειμένου να μη χάσει έδαφος αλλά και για να κάνει καλό ξεκίνημα με τον Γκρέιμ Πότερ στον πάγκο. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 48′ με τον Στέρλινγκ αλλά δεν έβαλαν δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν στο 75′, όταν ο Οκαφόρ ισοφάρισε για τη Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει δύο ισοπαλίες στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Μίλαν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-1
Τσέλσι – Σάλτσμπουργκ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μίλαν 4
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
Σάλτσμπουργκ 2
Τσέλσι 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει την 1η θέση στον 6ο όμιλο και το δείχνει συνεχώς, αφού μετά την 3άρα στη Σέλτι καθάρισε και τη Λειψία, εντός έδρας αυτή τη φορά, με 2-0. Οι Βαλβέρδε (80′) και Ασένσιο (91′) ήταν οι σκόρερ για τους Ισπανούς, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, νωρίτερα, οι Σαχτάρ και Σέλτικ είχαν μείνει στο 1-1.

Σαχτάρ – Σέλτικ 1-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ρεάλ Μαδρίτης 6
Σαχτάρ 4
Σέλτικ 1
Λειψία 0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ ο Χάαλαντ ήταν το κεντρικό πρόσωπο αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του και τελικά αυτός ήταν που τη «σκότωσε» κιόλας. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 56′ με τον Μπέλινγκχαμ αλλά οι Άγγλοι ισοφάρισαν στο 80′ με τον Στόουνς και πήραν τη νίκη με 2-1 χάρη στο γκολ του Χάαλαντ στο 84′. Έτσι, έκαναν το 2×2 και είναι άνετοι, σε αντίθεση με τη Σεβίλλη που έμεινε στο 0-0 με την Κοπεγχάγη και έχει μόλις ένα βαθμό μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Κοπεγχάγη – Σεβίλλη 0-0
Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μάντσεστερ Σίτι 6
Ντόρτμουντ 3
Κοπεγχάγη 1
Σεβίλλη 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Στον 8 όμιλο το μεγάλο παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην ωραία κεφαλιά του Μίλικ στο 4ο λεπτό, με την οποία οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ. Στο 43′, όμως, οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ζοάο Μάριο και στο 55′ έκαναν την ανατροπή με τον Νέρες, με το 1-2 να μένει ως το τέλος. Έτσι, η Γιούβε έμεινε στους 0 βαθμούς και η Μπενφίκα έχει 6, όσους και η Παρί Σεν Ζερμέν που την ίδια ώρα βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Μακάμπι Χάιφα αλλά το έκανε 1-3 με τα γκολ των Μέσι (37′), Μπαπέ (69′) και Νεϊμάρ (88′).

Γιουβέντους – Μπενφίκα 1-2
Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παρί Σεν Ζερμέν 6
Μπενφίκα 6
Γιουβέντους 0
Μακάμπι Χάιφα 0