Έτοιμος να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (31/8) προσγειώθηκε στην Αθήνα και την Πέμπτη (1/9) αναμένεται να ντυθεί και επισήμως στα ερυθρόλευκα, υπογράφοντας το συμβόλαιό του.

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν. Ο Μπιέλ, άλλωστε, είναι ποιοτικός παίκτης και βοήθησε τα μέγιστα την Κοπεγχάγη ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσει από τη Δανία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μια απόφαση που ήταν εύκολη, όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα. «Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω για να του το ανταποδώσω.

Μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω. Μίλησα και με τους ατζέντηδές μου και έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Επαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού», ήταν τα λόγια του Ισπανού.