Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο Φερέιρα στέλνει μήνυμα στον Γκοβού αφήνοντάς τον εκτός αποστολής για το ματς στην Τρίπολη! Έξω και ο Λουίς Γκαρσία, αλλά και ο Πλεσί που απογοήτευσε τον Πορτογάλο. Αν μη τι άλλο, είναι κίνηση που προκαλεί αίσθηση, καθώς ο Γκοβού υποτίθεται ότι θα επέστρεφε δυναμικά στην… ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του αλλά και τα συνεχή περιστατικά με τα ξενύχτια. Ο Πορτογάλος στέλνει μήνυμα ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα και προφανώς σε ένα καθοριστικό παιχνίδι όπως αυτό της Τρίπολης παίρνει μαζί του τους πιο ετοιμοπόλεμους.

Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, «5-2» και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ιωαννίδης, Δημούτσος, Μαυρίας, Γκοβού, Φερνάντεζ, Πλεσί και Γκαρσία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει όπως όλα δείχνουν ο Καρνέζης, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη και Σπυρόπουλο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Φερέιρα να κάνει την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Μαρίνου. Την τριάδα των χαφ θα συνθέσουν οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης και μοναδικός προωθημένος ο Σισέ.

Πηγή: gazzetta.gr