«Πάρτε το νταμπλ και θα χρυσωθείτε»! Αυτό είναι το νόημα του εσωτερικού κανονισμού στον Ολυμπιακού και το μήνυμα που πέρασε ο Μαρινάκης στους παίκτες του.

Η κατάκτηση του νταμπλ είναι στόχος μη… διαπραγματεύσιμος για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δα τυχαίο, ότι η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», παρά την οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί την χώρα μας, αποφάσισε να διατηρήσει ίδια τα πριν με την περσινή σεζόν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, πέρασαν με τον τρόπο αυτό ηχηρό μήνυμα στους παίκτες.

«Πάρτε το πρωτάθλημα και θα χρυσωθείτε». Γιατί μόνο μικρό ποσό δεν είναι τα 60 ευρώ το λεπτό για το πρωτάθλημα. Δηλαδή 5.400 ευρώ το παιχνίδι για κάποιον που θα παίξει σε ολόκληρο παιχνίδι.

Πολλαπλασιάστε το ποσό αυτό με τα παιχνίδια που θα κάνει κάθε βασικός και θα δείτε εύκολα, ότι οι «ερυθρόλευκοι» κατακτώντας το πρωτάθλημα θα γεμίσουν για τα καλά τις τσέπες τους…

Καλά χρήματα θα πάρουν και για το Κύπελλο, αφού το λεπτό συμμετοχής έχει πριμοδοτηθεί 15 ευρώ…
Βέβαια, αυτό που θέλουν οι διοικούντες εκτός από την κατάκτηση του νταμπλ, είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης. Και υπάρχει τόσο αυστηρό εξωγηπεδικό ωράριο, όσο και απαγόρευση στοιχηματισμού σε παιχνίδια της ομάδας…

Πηγή: gazzetta.gr