Αίσιο όπως όλα δείχνουν είναι το τέλος του φλερτ της Λάρισας με τον Κρις Κόλεμαν. Ο Ουαλός προπονητής έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα είναι ο νέος τεχνικός των «βυσσινί» για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο Κόλεμαν ήταν από την αρχή πρώτο όνομα στη λίστα του ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ΠΑΕ Κώστα Πηλαδάκη με τις πρώτες επαφές να γίνονται την Τρίτη όταν ο Ουαλός βρέθηκε στη Λάρισα. Την επόμενη ημέρα ο νέος όπως όλα δείχνουν προπονητής των «βυσσινί» αναχώρησε για την πατρίδα του, καθώς το τι θα γινόταν εξαρτιόταν από τον πρόεδρο. Ο Πηλαδάκης σήμερα ενημέρωσε τον Κόλεμαν πως συμφωνεί με τις απαιτήσεις του που φτάνουν τα 300.000 ευρώ συν τα μπόνους και πλέον το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές. Αυτές λογικά θα πέσουν το Σάββατο όταν ο Ουαλός τεχνικός θα βρεθεί και πάλι στη χώρα μας.

Ποιος είναι ο Κόλεμαν
Ο νέος, εκτός εξαιρετικού απροόπτου προπονητής της Λάρισας γεννήθηκε στις 10/6/1970 δεν μπορεί να πει κανείς πως έθελξε ως ποδοσφαιριστής αλλά εκτός της Σουόνσι, αγωνίστηκε στις Κρίσταλ Πάλας, Μπλάκμπερν και Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι ήταν και ο τελευταίος του σταθμός καθώς εκεί τερμάτισε την καριέρα του.

Από εκεί που τερμάτισε την ποδοσφαιρική, ξεκίνησε την προπονητική, με την Φούλαμ να είναι η πρώτη του ομάδα. Παρότι αρχικά ήταν υπηρεσιακός έμεινε εκεί μέχρι το 2007, όταν και μετακόμισε στην Ισπανία και την Πριμέρα για λογαριασμό της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην συνέχεια επέστρεψε στο νησί όπου έμεινε δύο χρόνια στην Κόβεντρι χωρίς να μπορέσει να ανέβει με την ομάδα του στην Πρέμιερ.

Πηγή: gazzetta.gr