Νωρίτερα τελικά από ό,τι αναμενόταν επέστρεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Ελλάδα και ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν στον σύλλογο.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο Λονδίνο και από το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, βρίσκεται στη βάση του και έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους συνεργάτες του που τον ενημέρωσαν με κάθε λεπτομέρεια για τις εξελίξεις κατά το διάστημα της απουσίας του.

Τη Δευτέρα, μία μέρα μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Βαλβέρδε για να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας και με το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών. Κάποιοι από αυτούς αναμένεται να επιστρέψουν στο Ρέντη, ενώ κάποιοι άλλοι ενδέχεται να παραχωρηθούν και πάλι ως δανεικοί.

Υπάρχει σκέψη να επιστρέψει ο Ντένις Επστάιν από την Κέρκυρα, παρότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη στιγμή που οι «Φαίακες» παλεύουν για τη σωτηρία τους και ο Άλμπερτ Ριέρα θα επιστρέψει νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψει και θέμα επιστροφής του Λουίς Ντιόγκο, σε περίπτωση που στη Φλαμένγκο αγνοήσουν την απειλή του Ολυμπιακού και δεν πληρώσουν τα χρωστούμενα.

Αν πάντως, επιστρέψει ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός ένας εκ των Κώστα Μήτρογλου και Κρίστιαν Νέμεθ. Όσον αφορά τους Γιώργο Γκαλίτσιο και Ζαουάντ Ζαϊρί, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα έχει πρόβλημα να παραχωρηθούν αρκεί οι προτάσεις που θα έρθουν να είναι ικανοποιητικές.

Εκτός από το θέμα των δανεικών στο ραντεβού του μεγαλομετόχου με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάτι νεότερο για δύο ποδοσφαιριστές έναν Έλληνα και έναν κοινοτικό παρότι από τη διοίκηση έγινε λόγος για «μικρό καλάθι» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου.

Πηγή: gazzetta.gr